Tuesday, May 29, 2007

ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝ!!!


Έκανα το λάθος... αγάπησα για να λυτρωθώ...Η αγάπη όμως πέρα από τα όνειρα, δεν είναι ασπίδα, ούτε λύτρωση! Η αγάπη είναι μια υποκρισία. Στην πραγματικότητα που ζουν οι άνθρωποι, ψάχνουν να βρούν κάποιον, που να φοράει το ίδιο νούμερο με το είδωλο τους. Και μόνο τον εαυτό τους αγαπούν τελικά. Όλα τα άλλα είναι ψέματα!

3 comments:

μαριάννα said...

Διαφωνώ. Αγάπη υπάρχει και μάλιστα αγνή και ανυπόκριτη. Ο έρωτας τελειώνει. Η αγάπη όχι. Ακόμα κι αν χώρισα, αγαπώ πολύ τους άντρες που ήμουν μαζί τους. Και τους νοιάζομαι. Δεν κόλλησε, πότε έφταιγε ο ένας, πότε ο άλλος. Η ζωή είναι δύσκολη κι εμείς όλο και πιο εγωκεντρικοί. Νοιαζόμαστε πιο πολύ να περνάμε καλά.
Μπορεί να προδώθηκες μάτια μου γλυκά, αλλά μη γίνεσαι αφοριστικός. Και μη μετανιώνεις. Χαλάλι της. Στάσου στην άκρη της κορφής, ζύγιασε τα φτερά σου κι ετοιμάσου για νέο πέταγμα... και μη σε νιώθω στενοχωρημένο ε; ;)
Φιλιά πολλά κι αγκαλιές!

invita said...

Δεν μετάνιωσα αλλά πληγώθηκα πολύ και όχι γιατί προδόθηκα αλλά γιατί δεν πίστεψε ποτέ στην αγνή και ανυπόκριτη αγάπη και δεν θυσίασε τίποτα για να την έχει σε μια άκρη. Παρόλα αυτά χαλάλι της. Και να θέλω δεν μπορώ να μην την αγαπώ. Σε ευχαριστώ για την γλυκιά παρέα και την ζεστή αγκαλιά. Φιλιά και από μένα και καλημέρα!!

invita said...
This comment has been removed by the author.