Friday, December 08, 2006

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ!!!




Άφησε να περάσουν μέρες....

Αφέθηκε στα συναισθήματά της, τα υποτίμησε κάποτε, αλλά όταν κάτι είναι δυνατό κι αληθινό όσο και να το παραμερίζεις, εκείνο βρίσκει μια χαραμάδα κι εμφανίζεται. Ακόμα πιο ερμητικό αυτή τη φορά, με μία τάση εκδίκησης μάλλον.
Αισθάνεται πως αν δεν τρελαθεί τώρα, θα την γλιτώσει γενικότερα.
Ονειρεύεται

ένα ταξίδι μαζί του, δύο μέρες μονο, όπως τραγουδάει και η Γαλάνη.Δύο μέρες να βαδίζουν χεράκι χεράκι σε οποιοδήποτε μέρος, δεν την απασχολεί τι θα βλέπει γύρω της, αφού ο κόσμος όλος θα την κρατάει από το χέρι τρυφερά. Θα κλείνει το χέρι της στη χούφτα του και θα το ζεσταίνει....
Δυο μέρες να τρώνε σε ταβερνάκια και να γελάνε με τους σερβιτόρους, με τα γκρινιάρικα παιδιά, με το φαγητό και αμέσως μετά να σοβαρεύουν, καθώς οι ματιές τους θα ανταμώνουν. Δε θα χρειάζεται να μιλάνε καν, έτσι κι αλλιώς έχουν μάθει ακόμα και από χιλιόμετρα μακρυά ο ένας να διαβάζει τις σκέψεις του άλλου, πόσο μάλλον όταν θα βλέπει τα μάτια του.
Δυο μέρες να χαϊδεύει το πρόσωπό του. Να αγγίζει με τα ακροδάχτυλά της τα μάτια του, τις βλεφαρίδες του, τα μάγουλά του, τα χείλη του...απαλά...τρυφέρά, με τα μάτια της κλειστά, για να αποτυπώσει στο μυαλό της αυτή την αίσθηση και να την έχει φυλαχτό πολύτιμο για πάντα.
Δυο μέρες να αγγίζει με τα χείλη της τα χείλη του. Να της αφήνει τη γεύση του ερωτά του, της αγάπης του στο στόμα, να την μεθά σα να πίνει το πιο φίνο γαλλικό κρασί.
Δυο μέρες να κάνει έρωτα μαζί του...όποτε θέλουν, για όσο θέλουν, να αισθάνεται τη γυμνή του σάρκα επάνω στη δική της, να τον αισθάνεται μέσα της και να νοιώθει ότι γεννιέται εκείνη τη στιγμή, ότι ανασαίνει για πρώτη φορά, από τη δική του ανάσα, να μένει εκεί, ένα με εκείνη και να τον ακούει να της ψιθυριζει ότι την αγαπάει καθώς τα δάκρυά του θα πέφτουν στα δικά της μάτια για να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι...ενωμένα κι εκείνα με τα δάκρυά της.
Δυο μέρες να τον κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της και να τον παρακολουθεί την ώρα που κοιμάται. Να εύχεται να έχει τα πιο γλυκά όνειρα του κόσμου, όλες οι καλές νεραϊδες να τον έχουν πάντα γερό.
Δυο μέρες να είναι ο θησαυρός της...δυο μέρες μόνο!!!!


Και μετά???

μετά ξύπνησα!!! ήταν όνειρο. ονειρεύτηκα ότι ονειρευότανε μαζί μου. μου είχε κάποτε στείλει και αυτό το τραγούδι. είχαμε πει και για εκείνη τη μέρα. είχαμε ψάξει για το Aranjuez.

Αλλά μετά???.........ύστερα.....μα δεν υπάρχει!!!

No comments: