Thursday, August 31, 2006

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????


Εβρεχε εκείνο το βράδυ, ανέβηκα τα σκαλιά κανείς στην κάμαρα, έτρεμε σε ανοιχτό παράθυρο η κουρτίνα, " Φεύγω μη ζητήσεις να με βρεις αγαπώ άλλον ",έγραφε. Που είσαι, που να πάω, φυσάει, κρυώνω. Δρόμοι λασπωμένοι, κίτρινα φώτα, ζευγάρια αγκαλιασμένα κάτω από τις ομπρέλες τους. Σε λίγο θ' ανάβουνε το φως, θα κοιτάζονται στα μάτια και θα πετάνε από πάνω τους όλη τη μοναξιά. Οι φωτεινές ρεκλάμες ανοιγοκλείνουνε τα μάτια τους, όλα στην εποχή μας διαφημίζονται, γιατί όχι κι αυτό. " Αγαπώ άλλον "με κόκκινα πελώρια γράμματα θάταν υπέροχη διαφήμιση. Που είσαι, που να πάω, φυσάει, κρυώνω.

ΣΑΛΤΑΡΑΜΕ!!!ΟΧΙ ΣΑΛΠΑΡΑΜΕ!!!!


...is the feeling you have while flying in air,...is the freedom you feel while dancing over the water,...is the power that makes you mad, ...it is kiteboard that captures your mind. what is left by mandy!!!!!!!!!

ΕΥΧΕΣ

"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

ΓΙΑΤΙ????

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ήμουν κάποτε αλλιώς.Άλλοι
αναζητάν να βρούν γιατί είμαι έτσι σήμερα.Ποιός είμαι
ή ποιός ήμουν;Αναζητήσεις δίχως σημασία.
Το κέρδος είναι ότι τους ξέφευγα διαρκώς. δεν με "έπιασαν". θα είναι πάντα έτσι????

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓOTANE ΜΑΝDY!!!!

Αυτό που ζήσαμε μαζί στο όνειρο, με κρατάει. Και αυτά που ακόμα δεν είδαμε εκείνη τη "μέρα". Αυτό το ταξίδι που δεν κάναμε. Η κρυφή επιθυμία με κρατάει, ο έρωτας που παραμονεύει, όσα ακόμα δεν έχουμε πει, δεν έχουμε ομολογήσει, όσα δεν έχουμε ονειρευτεί μαζι ακόμα, κι όσα δεν έχουμε ήδη τολμήσει.............................με κρατάει και..................περιμένω!!